(untitled) (YURISPRUDENSIYA, 2026)
Мақолада маҳаллий давлат ҳокимияти вакиллик органлари шаклланишида сиёсий партиялар иштирокининг конституциявий-ҳуқуқий асослари ва мазкур йўналишдаги муаммолар ёритилиб, маҳаллий давлат ҳокимияти вакиллик органлари шаклланишида сиёсий партиялар иштирокини кенгайтириш ҳамда улар фаолиятини такомиллаштиришнинг устувор йўналишларини амалга оширишга қаратилган таклифлар ишлаб чиқилган.