(untitled) (YURISPRUDENSIYA, 2026)
Ушбу мақолада гиёҳвандликнинг ижтимоий хавфлилиги, шунингдек, гиёҳванд- лик воситалари ва психотроп моддаларни истеъмол қилишнинг салбий оқибатлари, гиёҳвандлик билан боғлиқ жиноятларнинг сабаблари ва шартлари ёритилган. Шу билан бирга, мақолада ги- ёҳвандлик билан боғлиқ жиноятларнинг хусусиятлари ва таркиби тавсифланган.