(untitled) (YURISPRUDENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada ijtimoiy davlatning oʻzbek modelini, uning shakllanish va rivojlanish xususiyatlarini inobatga olish, unda “inson–jamiyat–davlat” tamoyilini roʻyobga chiqarish masalalari koʻtarilgan. Respublikamizda taraqqiyotning hozirgi bosqichida demokratik huquqiy davlat barpo etish sari mamlakatni modernizatsiya qilish borasida tub islohotlar amalga oshirilayotganligi yoritilgan.