О‘ZBEKISTONDA NODAVLAT NOTIJORAT TASHKILOTLARINING DAVLAT TOMONIDAN QО‘LLAB-QUVVATLASHNING AYRIM TASHKILIY-HUQUQIY MASALALARI (YURISPRUDENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada O‘zbekistondagi nodavlat notijorat tashkilotlarining faoliyati bilan bog‘liq muammolar, nodavlat notijorat tashkilotini ijtimoiy foydali deb e’tirof etishni huquqiy tartibga solish istiqbollari, nodavlat notijorat tashkilotlari ishtirokidagi ijtimoiy sheriklik institutining huquqiy mexanizmlarini takomillashtirish istiqbollari, О‘zbekistonda nodavlat notijorat tashkilotlari milliy assotsiatsiyasi misolida nodavlat sektorni rivojlantirish strategiyasi kabi masalalar tadqiq etilgan.