Jamoatchilik nazoratining muhim subyekti sifatida ommaviy axborot vositalarining konstitutsiyaviy-huquqiy asoslari (YURISPRUDENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada ommaviy axborot vositalarining konstitutsiyaviy-huquqiy asoslari tahlil qilingan. Shu bilan birga, ommaviy axborot vositalarining jamoatchilik nazoratini samarali olib borishi atroflicha o‘rganilgan. Bilamizki, axborot og‘zaki, yozma, elektron tarzda olinadi, shu sababli ommaviy axborot vositalarining axborot olishi bilan bog‘liq huquqiy jihatlar tahlil qilingan.