ADVOKATLAR MAQOMI E’TIBOR MARKAZIDA (YURISPRUDENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada mamlakatimizda advokatlar masalasiga davlat siyosatining ustuvor vazifalaridan biri sifatida alohida e’tibor berilayotganligi, ayniqsa, ularning faoliyatini elektronlashtirish va har tomonlama qo‘llab-quvvatlashga qaratilgan sa’y-harakatlar muntazam amalga oshirilayotgani alohida ta’kidlangan. Unda advokatlar maqomiga davlat e’tiborining yuksak namunasi sifatida har bir fuqaroning huquq va erkinliklari kafolatlanishi uchun advokatura sohasiga Konstitutsiya negizida kiritilgan alohida o‘zgarishlar huquqiy manbalar asosida tahlil qilingan.